Vaš najbolji u Zagrebu.
Zašto izabrati nas za pranje Vaših prozora?
Vrhunska usluga temelj je našeg poslovanja
Vrhunska kvaliteta bez kompromisa je nešto što njegujemo od samih početaka. Takav pristup doprinio je dugogodišnjim klijentima koji mogu biti sigurni da su u dobrim rukama!
Pouzdanost kao princip poslovanja
Cijenimo Vaše vrijeme i ukazano povjerenje, zato uvijek nastojimo biti točni! Ako zakažemo termin pranja stakla na njega i dolazimo! Nama uslugu ne plaćate unaprijed, kada završimo i kada Vi budete zadovoljni mi Vam izdajemo račun!
Urednost nam je drugo ime
Kada dolazimo u Vašu kuću ili stan uvijek nosimo zaštitu za cipele, prilikom profesionalnog pranja prozora može biti dosta ocijeđena vode mi se pobrinemo da ta voda ne završi po zidu, podu ili negdje gdje nebi trebala biti!
pranje izloga 2
VIŠE OD
0 GODINA ISKUSTVA
VIŠE OD
0 STALNIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

NEŠTO MALO O STAKLU!

Staklo se upotrebljava u mnogim područjima: građevinarstvu, prehrambenoj i elektroničkoj industriji, za izradu instrumenata i ukrasnih predmeta, itd. Iako se staklo proizvodilo od vremena starih Sumerana i Egipćana, bilo je skupocjeno do početka 20. stoljeća, dok Michael Owens nije izumio stroj za automatsku proizvodnju.,nakon čega se široko upotrebljava pa tako i za prozore u kućanstvima ili izloge na prodavaonicama.

Glavne 3 sirovine za dobivanje natrijeva-kalcijeva-silikatnog stakla DANAŠNJIH PROZORA (Na2O x CaO x 6 SiO2) su:

  • Soda (Na2CO3; natrijev karbonat),
  • Vapnenac (CaCO3; kalcijev karbonat),
  • Kvarcni pijesak (SiO2; silicijev dioksid).zbog svog sastava i građe staklo mikroskopski nije ravna površina kako se ljudskom oku čini, zbog strukture stakla kod pranja stakla krpom,papirom i sl. dolazi do mrlja koje ostaju u porama stakla. Zato profesionalci nikada ne peru staklo krpom. pravilo je da se SUHOM krpom brišu samo rubovi stakla. Imajući u vidu sastav stakla ettore steccone 1936. patentirao je brisač stakla koji pomoću gume sa oštrim rubom uspijeva pokupiti većinu vode sa stakla. ettore products Co. je i  dan danas jedan od najboljih proizvođača opreme za pranje staklenih površina.
3 NAJBITNIJE STAVKE ZA KRISTALNO ČISTA STAKLA
pranje izloga
TEHNIKA

Tehnika pranja brisačem vrlo je važna za stakla bez crta i mrlja!

TEKUĆINA ZA PRANJE STAKLA

Mnogi perači stakla ne koriste profesionalne tekućine za pranje stakla. Mi koristimo dokazano najbolju tekućinu za pranje Vaših stakala!

GUMA ZA PRANJE STAKLA

Treća ali ne manje bitna stavka je guma brisača! tokom godina isprobali smo većinu guma dostupnih na našem tržištu, naše povjerenje imaju ETTORE tvrde gume za ljetno vrijeme i UNGER mekane gume za hladno vrijeme.