Neusporedivo Pranje izloga u Zagrebu!

POUZDANOST

Cijenimo vaše vrijeme i novac!

 

UREDNOST

Cijenimo Vaše klijente i prostor!

PROFESIONALNOST

Nastojimo kontinuirano unaprijeđivati svoje znanje i implementirati ga u što bolju uslugu!

Vrhunska usluga temelj je našeg poslovanja

Vrhunska kvaliteta bez kompromisa je nešto što njegujemo od samih početaka. Takav pristup doprinio je dugogodišnjim klijentima koji mogu biti sigurni da su u dobrim rukama!
pranje izloga 2

ŠTO VAM JE BITNO KOD PRANJA IZLOGA?

 NAMA JE BITNO DA SE VAŠI IZLOZI ISTIĆU!

DA SE SJAJE TE DA SU DUŽE ČISTI NAKON ŠTO IH OPEREMO!

DA STE DUGOROČNO ZADOVOLJNI NAŠOM USLUGOM!

Neusporedivo | sjajniji!

NEŠTO MALO O STAKLU!

Staklo se upotrebljava u mnogim područjima: građevinarstvu, prehrambenoj i elektroničkoj industriji, za izradu instrumenata i ukrasnih predmeta, itd. Iako se staklo proizvodilo od vremena starih Sumerana i Egipćana, bilo je skupocjeno do početka 20. stoljeća, dok Michael Owens nije izumio stroj za automatsku proizvodnju.,nakon čega se široko upotrebljava pa tako i za prozore u kućanstvima ili izloge na prodavaonicama.

Glavne 3 sirovine za dobivanje natrijeva-kalcijeva-silikatnog stakla DANAŠNJIH PROZORA (Na2O x CaO x 6 SiO2) su:

  • Soda (Na2CO3; natrijev karbonat),
  • Vapnenac (CaCO3; kalcijev karbonat),
  • Kvarcni pijesak (SiO2; silicijev dioksid).zbog svog sastava i građe staklo mikroskopski nije ravna površina kako se ljudskom oku čini, zbog strukture stakla kod pranja stakla krpom,papirom i sl. dolazi do mrlja koje ostaju u porama stakla. Zato profesionalci nikada ne peru staklo krpom. pravilo je da se SUHOM krpom brišu samo rubovi stakla. Imajući u vidu sastav stakla ettore steccone 1936. patentirao je brisač stakla koji pomoću gume sa oštrim rubom uspijeva pokupiti većinu vode sa stakla. ettore products Co. je i  dan danas jedan od najboljih proizvođača opreme za pranje staklenih površina.
3 NAJBITNIJE STAVKE ZA KRISTALNO ČISTA STAKLA
TEHNIKA

Tehnika pranja brisačem vrlo je važna za stakla bez crta i mrlja!

TEKUĆINA ZA PRANJE STAKLA

Mnogi perači stakla ne koriste profesionalne tekućine za pranje stakla. Mi koristimo dokazano najbolju tekućinu za pranje Vaših stakala!

GUMA ZA PRANJE STAKLA

Treća ali ne manje bitna stavka je guma brisača! tokom godina isprobali smo većinu guma dostupnih na našem tržištu, naše povjerenje imaju ETTORE tvrde gume za ljetno vrijeme i UNGER mekane gume za hladno vrijeme.